Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala svima za tu podrsku.. Mnogo je tutorijala na youtube i nekih foruma koje smo gledali, ja opet kazem slabo se razumem u tu elektroniku moracu drugara koji je semu sastavio da nateram da sednemo i ispisemo ceo diy :) .. za 50tak eura moze da se sredi sve ako neko nadje jeftinijie moze isto kad se ima i alata :)
Fokus je bio dobiti nesto sto slicnije fabrici al opet drugacije...
Hvala svima nikako vremena se nema za nista al potrudicu se jos snimaka da uploadujem u skorije vreme a i aktivan da budem na forumu.. :) Zivelii
Pregledao sam temu cijelu i auto je predobro urađeno.
Imaš li negdje možda sliku štop svjetala, u toku rada i slično, kako izgleda iznutra itd.
I naravno ako znaš šta je rađeno, imam jedan rezervni štop pa da probam slično uraditi, doduše na 206
Hvala momci na podršci jer ima i par negativnih komentara na instagramu... Al me to ne zanima :) inace upload sam danas novi video pa mozete pogledati
I ako moze podrska subscribe hvalaa
Napokon bolji video od onih slika što su do sad bile, samo naprijed i probaj napraviti kakav tut za ove stope na jeziku balkana sigurno ce biti fino pregleda.
Inace dobar pugic samo pazi da te niko ne klepi sa strana kao mene jer ces dijelove karoserije tesko naci za model sa 3 vrata (bar je takvo stanje u bosni), ko da svetog grala trazis a ne neke dijelove za auto staro 15 godina
Jel mi moze neko dostaviti kalendar dogadjaja da dodjem i da zabelezim kamerom da lici kao na snimak gore koji sam napravio ukoliko nisu prosli svi za ovu godinu I zainteresovan sam kad budem dolazio da uzmem majicu ukoliko su jos uvek aktuelne pa cak i nalepnice i sav promo materijal kako bi ubacio u snimke Peugeot Club BIH :) Pozzzzz
Jedno malo obavestenje... Ujutru mi stigla poruka od drugara skreenshoot sa facebooka, jer ja ne koristim facebook i ne znam tacno kakav je ovo event.. U Subotu U Novom Sadu je napravljen event PEUGEOT SKUP Ispred trznog centra Big... Ukoliko neko bude u mogucnosti neka dodje :) Ja cu otici kako pise sa pocetkom u 18h ispred trznag centra ponecu kameru pa cu zabeleziti ako bude nesto i izbaciti snimak .. Pozz :)
mara- je napisao/la:Stvarno je vrhunski. Koliko košta to zadovoljstvo? Da hoće Armin da uleti u temu da ovo vidi pa da nam pravi.
Nije ovo uopste tesko odradit, samo sto ja nemam vremena za to. Mozda ovako preko zime bi i mogao nesto iskemijat, jer se sad malo vise posvecujem tim stvarima kad je manje folija, ali opet me zeza keramicka zastita, sad je to in, a oduzima vremena koliko hoces. Eno Bozini farovi stoje samo sam bacio pogled na njih, moram covjeku zavrsit, ubit ce me hah